jueves, 24 de mayo de 2018

Cartellera g

Cartellera Barcelona

Insidious la última llave/ Insidious The last key

Director: Adam Robitel  

Data d'estrena: 05 de Gener de 2018

Gènere: Terror

Gènere segons jo: És de terror, sobrenatural perquè té a veure amb dimonis i la religió, és un subgènere dins del terror.













 Trailer:




















Black panther

Director: Ryan Coogler

Data d'estrena: 16 de Febrer de 2018

Gènere: Acció

Gènere segons jo: És d'acció ja que en la pel.lícula apareixen moltes escenes de lluites i el protagonista ho soluciona tot.













Trailer:


















Juego de ladrones


Director: Christian Gudegast

Data d'estrena: 06 d'abril de 2018

Gènere: Acció

Gènere segons jo: És d'acció perquè en el tràiler es pot veure escenes de molta tensió envers a les lluites que mostren i t'ho fan viure d'una manera molt intensa intencionadament.










12 Strong

Imatge relacionada

Director: Nicolai Fuglsig

Data d'estrena:  4 de maig de 2018

Gènere: Cinema d'acció.

Gènere segons jo: És bel.lic perquè utilitza armes molt extraordinàries, hi ha molta acció i hi ha grans escenes de guerres.















Tràiler:



















Amor a medianoche

Director: Scott Speer.

Data d'estrena: 4 maig 2018

Gènere: Romàntica

Gènere segons jo: És dràmatica ja que tracta d'una parella, un amor difícil (argument típic del drama) i faran tot el possible per poder estar junts.









Tràiler:



















Campeones:

Director: Javier Fesser.

Data d'estrena: 06 de abril de 2018

Gènere: Comèdia

Gènere segons jo: És de comèdia ja que en el tràiler es poden veure certes escenes humorístiques, els diàlegs ven treballats i uns actors que tenen la capacitat de transmetre aquest humor.











 Custodia Compartida:

Director: Xavier Legrand.

Data d'estrena: 20 d'abril de 2018

Gènere: Drama

Gènere segons jo: És de drama ja que hi ha certes escenes de tristeza la música acompanya en aquells moments amb una melodia no gaire alegre i utilitzen també l'argument d'una relació molt difícil.








Tràiler:

















El ataúd de cristal:
Director: Haritz Zubillaga

Data d'estrena: 18 de maig de 2018

Gènere: Terror

Gènere segons jo: És de terror ja que utilitzen el recurs dels ensurts, també hi ha certes escenes de tensió amb primers plans per donar encara més por i una música buscada apropòsit per donar sensació de malestar.









El hijo de bigfoot:

Director: Jeremy Degruson i Ben Stassen.

Data d'estrena: 02 d 'març de 2018

Gènere: Animació

Gènere segons jo: És clarament d'animació per a infants i pre-adolescents ja que està feta digitalment amb cançons alegres i treballada sense cap tipus d'actor.








Tràiler:


















Deadpool 2

Director: David Leitch.

Data d'estrena: 18 de maig de 2018

Gènere: Acció

Gènere segons jo: És d'acció ja que hi ha moltes escenes de lluita amb plans seguits molt curts, utilitzens la violència com a recurs i el protagonista ho soluciona tot.








Tràiler:


























































































Monomite

Monomite


Monomite: És una teoria inventada per Joseph Campbell, que consisteix en el desenvolupament d'una història  feta per personatges ja que seran  els que donin vida al relat, és per això que ells són l'element indispensable en qualsevol guió cinematogràfic. A més s'afirma que tota bona història estarà conformada pel mateix patró de personatges però que estaran presents en diferents ocasions i circumstàncies.
Les fases del monomite són:

1. "Món ordinari": el personatge té una vida normal.

2. La crida: L'heroi es veu obligat a emprendre un viatge que pot acceptar o bé refusar. En algunes històries ja s'anuncia el caràcter heroic del personatge amb un naixement miraculós.

3. L'assistència: El personatge rep una ajuda per emprendre aquest viatge, normalment és d'una peronsa vella que li dóna uns consells.

4. La partença: L'heroi parteix cap a l'aventura, deixant enrere casa seva i la seva família 

5. Les proves: El viatge sol ser un seguit de proves o aventures que forgen el caracter de l'heroi o bé etapes prefixades fins a la fita.

6. La temptació: Enmig del viatge pot aparèixer una temptació, un intent de desviar el protagonista del seu objectiu. Pot adoptar la forma d'un encanteri, un enemic o una dona que el vol seduir.

7. L'apoteosi: Amb l'arribada a l'indret desitjat, l'heroi assoleix l'aparent objectiu del seu viatge. Sovint, però, allà l'espera la prova més dura, que pot adoptar la forma d'un combat, com la llegenda de Sant Jordi. 


8. El retorn: Un cop assolit l'objectiu, a vegades aquest es revela com a fals o incomplet, iniciant-se un nou viatge. En el cas d'haver arribat a l'autèntic destí, l'heroi emprèn el retorn. En algunes històries aquesta part se suprimeix o es narra abreujada, mentre que en altres ocupa bona part de la història.


9. El missatge: L'heroi ha après alguna cosa rellevant, sovint lligada al sentit de la vida, i pot intentar comunicar-la als altres. A vegades és un aprenentatge personal, intransferible, ja que l'autèntic missatge és el valor del viatge, que llavors esdevé experiència. 


















Exemple:

Un exemple clar on es veu reflectat el monomite és Piratas del Caribe ja que el protagonista segueix exactament les fases explicades en l'anterior apartat.


lunes, 21 de mayo de 2018

Estudi Còmic 3 vinyetes


Slapstick


Producte: Windrider

Target:

Persones d'un nivell socioeconòmic mitjà-alt, tan per homes com dones, que siguin majors de 18 anys fins els 50 aproximàdament.
Per a persones que els hi agradi anar amb moto, fagin distàncies llargues i disfrutin conduïnt.

Cartell:
















Anunci:

Imatge en moviment

Imatge en Moviment


L'Estroboscòpia

És un invent que es basa amb el fenòmen de la persitència de la retina que aconsegueix transportar la il·lusió de les imatges en moviment al públic. La persistència visual o retiniana  explica que les imatges que visualitza l’ull, es mantenen unes fraccions de segon després de que hagi desaparegut l'estímul, d’aquesta manera, la visió d’una succeció d’imatges en un periòde de temps determinat, és assimilada amb continuïtat i això és el que finalment genera la sensació de moviment.

 

Praxinoscopi

Un objecte que és constituït per un tambor giratori, un cilindre central immòbil envoltat de miralls acoblats i una tira de dibuixos fixada al la part interior del tambor que composen un moviment cíclic; de manera que quan gira el tambor, si es mira un dels miralls de l'interior, la successió d'imatges crea moviment.















El Fenaquistoscopi

El fenaquistoscopi es basa en diversos dibuixos d’un mateix objecte en posicions lleugerament distintes, distribuides per una placa circular llisa. Quan la placa es fa girar davant d’un mirall es crea la il·lusió de moviment.















El Zootrop

Es basa en l'addició d'un tambó circular amb unes petites ranures  distribuïdes a la seva part superior i una tira d'imatges que descomposen un moviment cíclic enganxat a la part interior del tambor, just per sota de les ranures. En girar el tambor si es mira a través d'una de les ranures s'obté la il·lusió del moviment.















Història del cinema

Dos germans francesos, Auguste i Louis Lumiere, en companyia del seu pare, estaven donant els últims tocs a un aparell capaç de gravar i reproduir en pantalla imatges en moviment. El seu invent, anomenat cinematògraf, va ser patentat el 13 de febrer de 1895 i estaria llest per a ser avalat en públic el 28 de desembre del mateix any.
El succés va tenir lloc a la sala Indien, del Gran Cafè, al Boulevard dels Caputxins, a París, on els germans Lumière van projectar 10 pel·lícules d'escenes de la vida quotidiana parisenca. La gran majoria eren documentals breus, com l'Arribada del tren a l'estació, El menjar del nadó i la Sortida de la fàbrica Lumière. Però entre elles es trobava també la que va ser considerada no només la primera comèdia de la història del cinema, sinó potser la primera pel·lícula argumental: El regador regat, un curtíssim film que narra l'antiga broma de trepitjar una mànega per després deixar-la anar i fer mullar al seu operari.
La notícia li va donar la volta al món en curt temps i per als historiadors va quedar clar que el setè art havia nascut amb els germans Lumière i la seva cinematògraf.

Primeres pel.lícules

El cavall en moviment

En 1872, una polèmica enfrontava als afeccionats als cavalls de Califòrnia. Leland Stanford, ex governador de l'Estat i poderós president de la Central Pacific Railway, i un grup d'amics seus sostenien que hi havia un instant, durant el trot llarg o el galop, en què el cavall no recolzava cap casc a terra. Un altre grup, del qual formava part James Keene, president de la Borsa de Valors de Sant Francesc, afirmava el contrari.


Eadweard Muybridge va donar per acabada aquesta polèmica amb aquesta seqüència d'imatges que Mostraven a «El cavall en moviment» un dels predecessors de la captura de moviment.














Viatge a la lluna

Le Voyage dans la Lune és una pel·lícula molt popular actualment i la crítica de cinema la reconeix com la més important de les creacions cinematogràfiques de Georges Méliès. A més és, en certa manera, el primer film de ciència ficció de la història del cinema. La imatge de la cara de la lluna rebent l'impacte d'un coet espacial disparat per una bala de canó, és un dels plans més coneguts de la història del cinema.

Méliès va intentar distribuir comercialment el film als Estats Units, però tècnics que treballaven per a Thomas Edison van aconseguir fer còpies del film i les van distribuir per tot el país.













La Sortie des usines Lumière à Lyon

La Sortie des usines Lumière à Lyon (com títol original) va ser el primer documental, a manera de pel·lícula muda dirigida i produïda per Louis Lumière. És la primera producció en la història del cine publicada el 1895 a França.

L'argument gira sobre la sortida dels obrers en una fàbrica dels germans Lumière (a Lió, França), durant 46 segons.